METEO: Ce surprize ne pregăteşte vremea pentru acest WEEKEND

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca sunt prognozate 26 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 28 de grade, iar la Tiraspol 29. La Leova maxima va fi de 30 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 31 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 18 grade, iar mâine vor fi 29. În următoarele zile se menţine vreme caniculară, fără precipitații. Potrivit meteorologilor, ziua, maximele vor oscila între 30 şi 36 de grade, iar noaptea între 15 şi 22.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 33 de grade, iar la Paris 26. La Londra se va încălzi până la 22 de grade şi va ploua. La Berlin meteorologii anunţă 28 de grade, iar la Roma 36. La Viena şi Praga se aşteaptă ploi cu descărcări electrice, iar termometrele vor indica 33 şi, respectiv, 25 de grade.

În capitala Poloniei vor fi 27 de grade. La Budapesta se vor înregistra 32 de grade, iar la Belgrad 36. Aceeaşi temperatură va fi şi la Atena. La Bucureşti maximele vor urca până la 33 de grade. La Ankara nu va fi mai cald de 34 de grade. La Kiev vor fi valori de 25 de grade. La Moscova cerul va fi acoperit de nori şi vor fi 18 grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu