METEO: Ce surprize ne pregăteşte vremea la început de săptămână

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil în toată țara. La Briceni și Soroca sunt prognozate 23 de grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi de 25 de grade. La Tiraspol, Leova și Comrat maxima va fi de 27 de grade, iar la Cahul de 28 de grade Celsius.

În Capitală se vor înregistra 26 de grade. În următoarele zile, vremea se va încălzi și nu se așteaptă precipitații. Potrivit meteorologilor, maximele vor oscila între 30 și 34 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 36 de grade, iar la Roma cu trei grade mai puțin. La Paris se așteaptă 28 de grade, iar la Berlin cu două grade mai puțin. La Londra vor fi 23 de grade și va ploua. La Viena se vor înregistra 29 de grade, iar la Belgrad cu un grad mai puțin.

La Praga și Budapesta sunt prognozate 27 de grade, iar la Varșovia 25 de grade. La Atena maxima va fi de 33 de grade Celsius. La București se așteaptă 28 de grade, iar la Ankara 26 de grade. La Kiev sunt anunțate 21 de grade, iar la Moscova 13 grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu