METEO: Ce se va întâmpla, mâine, CU VREMEA în toată ţara şi câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în toată țara cerul va fi acoperit de nori, noaptea izolat va ninge slab, ziua - fără precipitații esențiale. Pe drumuri se va menţine polei. Totodată, codul galben de gheaţă fragilă, care prezintă pericol, rămâne valabil până pe 25 ianuarie. La Briceni şi Soroca se vor înregistra minus două grade. La Bălţi meteorologii prognozează minus un grad Celsius, iar la Orhei termometrele vor indica zero grade Celsius. La Tiraspol va fi un grad, iar la Leova două grade Celsius. La Comrat şi Cahul se vor înregistra trei grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi minus nouă grade, iar mâine se vor înregistra un grad Celsius. În următoarele zile vremea se menține rece cu până la minus patru grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Madrid şi Roma vor fi 11 grade Celsius. La Londra meteorologii prognozează cinci grade, Iar la Paris va fi cu un grad mai mult. La Berlin Şi Viena sunt anunţată un grad şi, respectiv, două grade Celsius. La Praga şi Budapesta termometrele vor indica un grad. În Capitala Poloniei se aşteaptă zero grade Celsius. La Belgrad va ploua şi se vor înregistra patru grade, iar la Bucureşti trei grade Celsius. La Atena maxima va fi de 14 grade, iar în capitala Turciei vor fi şapte grade. La Kiev şi Moscova se menţine vreme rece cu minus trei, şi respectiv, minus patru grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu