METEO: Cât de cald va fi mâine şi unde va ploua

Embed:

Mâine, în nordul şi centrul ţării sunt anunţate ploi cu descărcări electrice, la sud cerul va fi variabil. Meteorologi au emis un cod galben de caniculă şi sunt aşteptate până la 34 de grade Celsius. La Briceni și Soroca vor fi 29 de grade, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova se așteaptă 33 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul se vor înregistra 34 de grade.

În Capitală, în acestă noapte vor fi 20 grade, iar mâine 32 de grade şi sunt aşteptate ploi cu descărcări electrice. În următoarele zile, vremea se menține caldă. Vineri cerul va fi variabil și maxime de până la 26 de grade. În weekend temperaturile pe timp de zi vor varia între 21 şi 26 de grade, iar noaptea se aşteaptă între 11 şi 16 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid vor fi 39 de grade Celsius, iar la Paris 35. La Londra se vor înregistra 22 de grade. La Berlin sunt anunţate 26 de grade, iar la Roma cu zece grade mai mult. La Viena maxima va fi de 31 de grade.

La Budapesta se aşteaptă 34 de grade , iar la Belgrad cu un grad mai puţin. La Praga termometrele vor indica 27 de grade Celsius, iar la Varşovia vor fi 24 de grade. La Bucureşti, Atena şi Ankara se aşteaptă 32 de grade. La Kiev vor fi valori de 29 de grade, iar la Moscova 19 de grade Celsius.

Lasă un comentariu