METEO 9 octombrie: Vremea se menţine caldă în toată ţara. Câte grade vor indica astăzi termometrele

Embed:
Astăzi în toată țara cerul va fi senin, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla moderat din nord-est. La Briceni vor fi 17 grade, iar la Soroca va fi cu un grad mai mult. La Bălţi se vor înregistra 19 grade Celsius, iar la Orhei vor fi 20. La Tiraspol, Leova şi Comrat sunt anunţate 21 de grade, iar la Cahul maximele vor fi de 22 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi 21 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar maximele vor fi de 22 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid maxima va fi de 21 de grade Celsius, ia la Paris va fi cu un grad mai mult. La Londra se aşteaptă cer senin şi 19 grade, iar la Berlin - 20. La Roma va ploua şi sunt prognozate 25 de grade Celsius. În acelaşi timp, la Viena sunt anunţate 23 de grade, iar la Praga 21 de grade Celsius. La Varşovia cerul va fi senin şi maxima va fi de 16 grade. La Budapesta vor fi 24 de grade, iar la Belgrad se aşteaptă 25 de grade. În Capitala României se așteaptă valori de 23 de grade. La Atena vor fi 24 de grade, iar la Ankara cu un grad mai mult. La Kiev sunt prognozate 13 grade, iar la Moscova se vor înregistra 9 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu