METEO 9 octombrie 2019: Codul galben de îngheț e valabil şi azi

Embed:

Codul galben de îngheț e valabil şi azi. Astfel, noaptea și în primele ore ale dimineții se prevăd înghețuri. Termometrele vor coborî până la minus trei grade Celsius.

Astăzi, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 18 grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei vor fi 20 grade, iar la Tiraspol se așteaptă 21. La Leova sunt anunţate 22 grade, în timp ce la Comrat şi Cahul maxima va fi de 23.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 21 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va încălzi. Ziua, termometrele vor indica între 16 şi 24 de grade, iar noaptea vor arăta între 8 și 12.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se așteaptă 29 de grade, iar la Paris, 15. La Londra se va înregistra cu unul mai puţin. La Berlin se aşteaptă 16 grade, iar în capitala Italiei vor fi 24 de grade. La Viena se va încălzi până la 17 grade. La Praga termometrele vor indica 14 grade, iar la Varşovia, 16. La Budapesta se vor înregistra 20 de grade, iar la Belgrad, 24. În capitala României vor fi 21 de grade în termometre. La Atena sunt prognozate 23 de grade, iar la Ankara, 22. La Kiev nu vor fi mai mult de 13 grade, iar la Moscova, doar 7.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu