METEO 9 mai 2018: Cer variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi se prevede cer variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se vor înregistra 25 de grade. La Bălți vor fi 24, iar la Orhei se aşteaptă cu un grad mai puţin.

La Tiraspol sunt prognozate 22 de grade, iar la Leova mercurul din termometre va indica 21 de grade Celsius. La Comrat sunt anunţate 22 de grade, iar la Cahul vor fi maximum 20.

Pe parcursul zilei, în Capitală vor fi 22 de grade Celsius şi va ploua. Pentru zilele următoare sunt prognozate precipitaţii şi până la 24 de grade în termometre.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid sunt anunţate 26 de grade Celsius. La Paris cerul va fi variabil şi maximum 24 de grade. La Berlin mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius însoţite de ploi, iar la Londra vor fi 21 de grade.

În capitala Italiei se aşteaptă 23 de grade Celsius, iar la Viena 24. La Budapesta se vor înregistra 26 de grade, cu ploi. La Belgrad mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius.

La Praga maximele vor urca până la 22 de grade, iar la Atena vor fi maximum 26. În capitala Poloniei se aşteaptă 28 de grade. La Ankara vor fi doar 20, însoţite de precipitaţii. Şi la Bucureşti va ploua. Acolo se vor înregistra 21 de grade Celsius. La Kiev se aşteaptă 28 de grade, iar la Moscova vor fi doar 18.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu