METEO 9 iulie: Surprizele vremii la început de săptămână. Când va ploua şi cât de cald va fi

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, iar pe arii extinse vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, posibil grindină. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 24 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi 26 de grade, iar la Tiraspol și Leova 27 de grade. La Comrat și Cahul se așteaptă 28 de grade.

În Capitală vor fi 28 de grade. În următoarele zile vremea va fi caldă, iar maximele vor ajunge până la 31 de grade. Miercuri sunt prognozate ploi de scurtă durată.

Astăzi, în cea mai mare a Europei cerul va fi senin. La Madrid vor fi 36 de grade, iar la Roma 33 de grade Celsius. La Londra sunt prognozate 29 de grade, iar la Paris cu un grad mai puțin. La Berlin maxima va fi de 25 de grade.

La Budapesta se așteaptă ploi cu descărcări electrice și 28 de grade. La Viena și Varșovia se vor înregistra 27 de grade, iar la Praga cu un grad mai puțin. La Belgrad vor fi 23 de grade. La Ankara va fi senin și 33 de grade, iar la Atena 30 de grade. La Kiev sunt prognozate 27 de grade. În Capitala României maxima va fi de 25 de grade, iar la Moscova de 23 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu