METEO 9 iulie 2017: Cer variabil, vânt slab la moderat

Vremea va fi determinată, astăzi, de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat.

La Briceni şi Soroca, se vor înregistra 25 de grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Chişinău, Tiraspol şi Leova sunt prognozate 28 de grade Celsius. La Cahul mercurul din termometre va urca până la 29 de grade Celsius, iar la Comrat va fi cald până la 30 de grade.

În următoarele zile, vremea va fi caldă. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 34 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 19 grade. Miercuri și joi sunt prognozate ploi cu descărcări electrice.

Pe litoral vremea va fi variabilă. La Constanţa și Odesa se vor înregistra 28 de grade, în timp ce la Budva, termometrele vor indica 33 de grade. La Barcelona sunt prognozate 29 de grade, iar la Varna va fi cu două grade mai mult.

În staţiunea Antalya din Turcia sunt prognozate până la 37 de grade Celsius, iar la Nisa - 27 de grade. La Salonic sunt aşteptate 35 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 38 de grade cu plus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu