METEO 9 ianuarie. Vreme mohorâtă şi precipitaţii. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în ţară cerul va fi acoperit de nori, iar în partea de nord şi centru va cădea lapoviţă. La Briceni și Soroca se vor înregistra minus trei grade, iar la Bălți minus două. La Orhei va fi minus un grad. La Tiraspol şi Leova meteorologii prognozează un grad. La Cahul şi Comrat vor fi două grade în termometre.

În Capitală, astăzi va ploua slab şi se va înregistra un grad Celsius. În următoarele zile termometrele vor arăta între minus unu şi plus cinci grade. Noaptea se vor înregistra între minus trei şi minus şapte grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori şi vor cădea precipitaţii. La Madrid, Paris şi Londra vor fi 12 grade, iar la Berlin cu un grad mai puţin. În capitala Italiei se vor înregistra 13 grade. La Praga sunt prognozate opt grade, iar la Varşovia şapte. La Budapesta se aşteaptă două grade.

La Viena şi Belgrad sunt anunţate patru grade. Aceeaşi temperatură se va înregistra şi la Bucureşti. La Atena maxima va fi de 11 grade. La Kiev va cădea lapoviţă şi se vor înregistra două grade. Tot atâtea grade vor fi la Moscova. La Ankara nu va fi mai mult de trei grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu