METEO 9 FEBRUARIE: Ninsori slabe în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în nordul şi centrul ţării va ninge slab. În partea de sud, precipitaţii nu se aşteaptă. La Briceni şi Soroca vor fi zero grade Celsius. La Bălţi se va înregistra un grad, iar la Orhei vor fi două grade Celsius. La Tiraspol mercurul din termometre va indica trei grade, iar la Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul maximele vor ajunge până la cinci grade Celsius.

Astăzi, în Capitală, mercurul din termometre va urca până la trei grade Celsius. În următoarele zile nu se aşteaptă schimbări considerabile. La începutul săptămânii viitoare ar putea să ningă slab.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar temperaturile nu se vor schimba semnificativ. La Madrid se vor înregistra nouă grade Celsius,
la Paris - două grade, iar la Londra şase grade Celsius. În capitala Italiei va fi vreme frumoasă şi până la 13 grade Celsius. La Viena vor fi trei grade, iar la Praga va fi cu două grade mai mult. La Belgrad mercurul din termometre va indica şapte grade Celsius, iar la Bucureşti - zece grade. La Kiev meteorologii anunţă că va fi un grad şi va ninge, iar în capitala Rusiei temperaturile vor coborî până la minus patru grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu