METEO 9 februarie 2019: Cer noros în toată ţara. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Astăzi, cerul va fi noros în toată țara, iar izolat va fi ceaţă slabă. Vântul va sufla slab din sud. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat un grad Celsius, iar la Bălţi, două. La Orhei se aşteaptă trei grade Celsius. La Tiraspol sunt anunţate patru, iar Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul, maxima va fi de şase grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi patru grade. În următoarele zile, vremea pe timp de zi va fi de până la nouă grade, însă pe timp de noapte vom avea până la minus cinci.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, vremea va fi instabilă. La Madrid vor fi 13 grade Celsius, iar la Paris, 11. La Londra şi Berlin se aşteaptă 10 grade, iar în capitala Italiei se vor înregistra maxime de 15 grade. La Viena şi Belgrad termometrele vor indica nouă grade, iar la Varşovia şi Budapesta sunt anunţate şase. La Praga va ploua slab, iar termometrele vor indica şapte grade. La fel de cald va fi şi la Bucureşti. La Ankara sunt prognozate nouă grade, iar la Atena 12. La Kiev şi Moscova se vor înregistra minus două grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu