METEO 8 octombrie: Vremea se menţine răcoroasă în toată ţara. Câte grade vor indica astăzi termometrele

Embed:

Astăzi în toată țara cerul va fi senin, iar precipitaţii nu se prevăd. La Briceni, Soroca şi Bălţi vor fi 19 grade Celsius, iar la Orhei cu unu mai mult. La Tiraspol sunt anunţate 21 de grade, iar la Leova termometrele vor indica 23 de grade. La Cahul şi Comrat maximele vor fi de 24 de grade Celsius.

În Capitală astăzi vor fi 21 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar maximele vor fi de 22 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei, temperaturile vor fi variabile. La Madrid maxima va fi de 22 de grade Celsius. La Paris se aşteaptă cer senin şi 19 grade, iar la Londra va fi cu un grad mai puţin. La Berlin va fi frig, cu valori de până la 16 grade, iar la Roma va fi cald şi sunt prognozate 26 de grade Celsius. În acelaşi timp, la Viena sunt anunţate 21 de grade, la Praga 18, iar la Varşovia timpul va fi mohorât şi maxima va fi de 13 grade.

La Budapesta şi Belgrad vor fi 23 şi, respectiv, 25 de grade. În Capitala României se așteaptă valori de 22 de grade. La Atena vor fi 25 de grade Celsius, iar la Ankara cu unu mai mult. La Kiev sunt prognozate 20 de grade, iar la Moscova se vor înregistra 12 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu