METEO 8 octombrie 2019: Codul galben de îngheț se menţine şi astăzi

Embed:

Până în data de 9 octombrie rămâne valabil codul galben de îngheț. Astfel, în această perioadă, noaptea și la primele ore ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer, se prevăd înghețuri, iar temperaturile vor scădea până la minus trei grade Celsius. Astăzi, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra zece grade, iar la Bălți cu unul mai mult.

La Orhei vor fi 12 grade, iar la Tiraspol se așteaptă 13. La Leova sunt anunţate 14 grade în timp ce la Comrat şi Cahul, maxima va fi de 15 grade.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 13 grade Celsius. În următoarele zile vremea se va încălzi. Ziua, termometrele vor indica între 19 şi 24 de grade, iar noaptea vor arăta între 4 și 11.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid se așteaptă 29 de grade, iar la Paris 16. La Londra se va înregistra cu unul mai mult. La Berlin se aşteaptă 13 grade. În capitala Italiei vor fi 23, iar la Viena se va încălzi până la 17 grade. La Praga, termometrele vor indica 11 grade, iar la Varşovia cu unul mai puţin. La Budapesta se vor înregistra 14 grade, iar la Belgrad, 16. În capitala României vor fi 14 grade. La Atena sunt prognozate 22 de grade, iar la Ankara, 21. La Kiev nu vor fi mai mult de 10 grade, iar la Moscova se aşteaptă 5 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu