METEO 8 mai 2018: Cer variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi se prevede cer variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est slab la moderat, pe alocuri cu intensificări. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade.

La Bălți şi Orhei vor fi 21 de grade. La Tiraspol şi Leova mercurul din termometre va indica 23 de grade. La Comrat se aşteaptă cu un grad mai mult, iar la Cahul maximele vor fi de 25 de grade.

Pe parcursul zilei de astăzi, în Capitală vor fi 23 de grade Celsius şi va ploua. În zilele următoare sunt prognozate precipitaţii, cu temperaturi de până la 24 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid sunt prognozate 26 de grade Celsius, însoţite de ploi cu descărcări electrice. La Paris cerul va fi variabil şi se vor înregistra 27 de grade.

La Berlin mercurul din termometre va indica 24 de grade, iar la Londra vântul va sufla puternic şi se aşteaptă 26 de grade. La Roma şi la Viena la fel va ploua şi vor fi 23 de grade în termometre.

La Budapesta se vor înregistra 24 de grade. Aceeaşi temperatură va fi şi la Belgrad. La Praga maximele vor urca până la 23 de grade. La Atena vor cădea precipitaţii, iar mercurul din termometre va indica 25 de grade.

În capitala Poloniei se aşteaptă 26 de grade. La Ankara vor fi 22 de grade, iar la Bucureşti vor cădea precipitaţii cu descărcări electrice şi se va înregistra 25 de grade. La Kiev se aşteaptă 28 de grade însoţite de precipitaţii, iar la Moscova cerul va fi noros şi vor fi 23 grade celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu