METEO 8 IULIE: Temperaturi în prag de caniculă. Posibile ploi, vijelii şi grindină

Embed:

Astăzi, în țară cerul va fi variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Este posibilă grindină. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca sunt prognozate 25 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 27 de grade. La Tiraspol, Leova și Comrat maxima va fi de 29 de grade, iar la Cahul de 28 de grade.

În Capitală se vor înregistra 28 de grade Celsius. Luni și marți sunt prognozate ploi de scurtă durată cu descărcări, iar maxima va fi de 25 de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 35 de grade, iar la Roma 33. La Paris maxima va fi de 30 de grade, iar la Berlin 27 de grade. La Belgrad sunt prognozate 25 de grade, iar la Viena și Praga cu un grad mai mult.

La Varșovia și Budapesta se așteaptă 27 de grade. La Atena și Ankara se vor înregistra 31 de grade. La București și Kiev termometrele vor arăta 26 de grade, iar în Capitala Rusiei vor fi 22 de grade Celsius și va ploua.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu