METEO 8 ianuarie 2019. Vremea este geroasă, iar poleiul se menţine

Embed:
Azi, cerul va fi acoperit de nori, iar pe drumuri se va menţine polei. La Briceni şi Soroca se vor înregistra minus şapte grade, iar la Bălţi minus şase grade Celsius. La Orhei termometrele vor indica minus cinci grade. La Tiraspol vor fi minus patru grade, iar la Leova minus trei. La Comrat şi Cahul termometrele vor arăta minus două grade Celsius.

În Capitală, azi vor fi minus patru grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor indica între minus patru grade şi plus două grade ziua, iar noaptea valorile vor coborî până la minus 12 grade Celsius, va ninge.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 13 grade Celsius. La Paris şi Londra vor fi opt grade, iar la Berlin se va înregistra cu un grad mai puţin. În capitala Italiei nu va fi mai cald de 12 grade, va ploua slab. La Viena şi Praga se anunţă cinci grade, însoţite de lapoviţă. În capitala Poloniei meteorologii prognozează două grade. La Budapesta va ninge slab şi se aşteaptă un grad Celsius. La Belgrad va fi minus un grad Celsius. La Bucureşti vor fi valori de până la minus două grade. La Atena vor fi cinci grade în termometre, iar la Ankara minus cinci grade. La Kiev şi Moscova vremea va fi rece cu minus nouă grade în termometre.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu