METEO 8 februarie 2019: Cer noros în toată țara, iar izolat va fi ceaţă slabă

Embed:

Astăzi, cerul va fi noros în toată țara, iar izolat va fi ceaţă slabă. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni meteorologii au prognozat două grade Celsius, iar la Soroca va fi un grad.

La Bălți şi Orhei se aşteaptă patru grade Celsius. La Tiraspol, Leova şi Comrat sunt anunţate cinci grade, iar la Cahul maxima va fi de şase grade Celsius.

În Capitală astăzi vor fi cinci grade Celsius. În următoarele zile vremea, pe timp de zi, va fi de până la nouă grade, însă pe timp de noapte vom avea până la minus cinci grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, vremea va fi instabilă. La Madrid şi Roma se aşteaptă 15 grade, iar la Paris şi Londra - 10 grade Celsius. La Berlin va ploua şi se vor înregistra opt grade.

La Viena meteorologii anunţă cu un grad mai mult, iar la Praga, Varşovia şi Budapesta termometrele vor indica cinci grade. La Belgrad maxima va fi de şapte grade. La Bucureşti sunt prognozate şase grade.

La Atena nu va fi mai cald de 12 grade. La Ankara vor fi valori de nouă grade, însoţite de precipitaţii. La Kiev şi Moscova se va înregistra minus un grad.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu