METEO 8 DECEMBRIE 2018: Cer variabil, izolat vor cădea precipitaţii slabe. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, se prevede cer variabil. Izolat vor cădea precipitaţii slabe. Vântul va sufla din sud-est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca se anunţă un grad Celsius, iar la Bălţi două grade.

La Orhei se aşteaptă trei grade. La Tiraspol vor fi patru, iar la Leova termometrele vor indica cinci grade. La Comrat şi Cahul se vor înregistra valori de până la şase grade Celsius.

În Capitală, astăzi meteorologii prognozează patru grade. Duminică vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă. În următoarele zile maximele vor urca până la şase grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare partea a Europei cerul va fi acoperit de nori şi va ploua. La Madrid vor fi 14 grade Celsius, iar la Paris 11 grade. La Londra se aşteaptă cu un grad mai mult.

În capitala Italiei maximele nu vor depăşi 17 grade. La Berlin, Viena, Varşovia şi Budapesta meteorologii anunţă opt grade, însoţite de ploi. Precipitaţii vor cădea şi la Praga şi Belgrad, unde se vor înregistra şapte grade. La Bucureşti termometrele vor indica cinci grade. În capitala Turciei va fi cu un grad mai mult. La Atena vor fi 15 grade. La Kiev va ninge slab şi va fi un grad Celsius, iar la Moscova se aşteaptă cinci grade sub zero.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu