METEO 7 NOIEMBRIE 2018: Dimineață cu CEAȚĂ în unele regiuni ale ţării. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. În mai multe regiuni ale ţării va fi ceaţă. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade Celsius, iar la Bălți - cu un grad mai mult. La Orhei aşteaptă 12 grade, iar la Tiraspol: 13. La Leova mercurul din termometre va urca până la 14 grade, iar la Cahul şi Comrat se vor înregistra maxime de 15 grade.

În Capitală, astăzi, sunt prognozate 13 grade. În următoarele zile precipitaţii nu se prevăd, iar temperaturile nu vor depăşi 14 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Londra termometrele vor indica 14 grade, iar la Paris cu un grad mai puţin. La Roma sunt prognozate 18 grade, iar la Berlin şi Viena se aşteaptă 16 grade. La Praga şi Budapesta se vor înregistra câte 17 grade. La Varşovia cerul va fi senin şi valori de până la 15 grade.

La Belgrad maximele vor fi de 19 grade. În Capitala României sunt prognozate 14 grade. La Atena, termometrele vor indica 20 de grade, iar la Ankara se aşteaptă 17 grade. La Kiev şi Moscova sunt prognozate 10 şi, respectiv, 8 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu