METEO 7 MARTIE: Va ploua în toată ţara! Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Vremea va fi ploioasă astăzi în toată țara. La Briceni, Soroca şi Bălţi vor fi şase grade Celsius, iar la Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol termometrele vor indica opt grade, iar la Leova, se vor înregistra maximum nouă grade Celsius. La Comrat vor fi 10 grade, iar la Cahul sunt prognozate 11 grade.

În Capitală vor fi opt grade Celsius și va ploua slab. În următoarele zile, vremea se încălzește. Vineri sunt prognozate 12 grade, iar sâmbătă şi duminică mercurul din termometre va urca până la 16 grade Celsius.

În cea mai mare parte a Europei va ploua astăzi. La Roma se vor înregistra 14 grade Celsius, iar la Madrid 11 grade. În capitala Franţei şi la Viena vor fi nouă grade, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin se așteaptă trei grade Celsius, la Belgrad vor fi 14 grade, în timp ce la Praga sunt anunţate maxime de şapte grade Celsius. La Budapesta, la orele amiezii, mercurul din termometre va indica opt grade Celsius. La Atena va fi cald până la 21 grade, iar la Ankara 17. Meteorologii anunţă că la București vor fi 12 grade Celsius, iar la Kiev doar un grad cu plus. La Moscova vremea continuă să fie rece. În capitala Rusiei se așteaptă minus cinci grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu