METEO 7 iunie 2019: Nu scăpăm nici astăzi de ploi, dar în schimb ne vom bucura de temperaturi generoase

Embed:
Astăzi vor fi ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade, iar la Tiraspol se anunţă 28. La Leova vor fi 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 30 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 29 de grade Celsius. În următoarele zile se va menţine vremea instabilă. Ziua, termometrele vor indica temperaturi cuprinse între 26 şi 31 de grade, iar noaptea, între 14 şi 19.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 23 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 17, iar la Londra, 16. La Berlin şi Viena maxima va fi de 26 de grade, iar la Roma temperaturile vor ajunge la 29 de grade Celsius. La Praga vor fi valori de 24 de grade, la Varşovia şi Budapesta 27, iar la Belgrad cu două grade mai cald. În capitala României şi la Ankara se aşteaptă 29 de grade. La Atena şi Moscova vor fi 31, iar la Kiev sunt prognozate 28 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu