Meteo 7 februarie 2020: Va ninge slab în toată țara

Embed:
Astăzi, pe întreg teritoriul ţării va ninge slab. Meteorologii au emis un Cod Galben de vânt, valabil în toată ţara. La Briceni şi Soroca se vor înregistra minus două grade, iar la Bălţi va fi minus un grad Celsius. La Orhei se aşteaptă zero grade. La Tiraspol termometrele vor indica un grad, la Leova două, iar la Comrat şi Cahul trei.  

În Capitală, se aşteaptă ninsori. Astăzi se aşteaptă până la un grad Celsius.  În următoarele zile termometrele vor arăta între minus un grad şi plus nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus 10 şi un grad Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ninge. La Madrid termometrele vor indica 15 grade, iar la Roma va fi cu un grad mai puţin. La Paris se aşteaptă 11 grade, la Londra nouă, iar la Berlin cu un grad mai puţin. La Viena sunt prognozate şapte grade, iar la Praga şi Belgrad şase garde Celsius. În Varşovia se aşteaptă două grade, iar la Budapesta vor fi opt. Două grade însoţite de ninsori vor fi în Capitala României. La  Atena se vor înregistra nouă grade, iar Ankara se va încălzi până la patru grade Celsius.  La Kiev termometrele vor arăta minus trei grade, iar la Moscova minus opt.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu