METEO 7 august: Vreme caniculară, fără precipitații. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca sunt prognozate 29 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 32 de grade, iar la Tiraspol, Leova şi Comrat, maxima va fi de 33 de grade. La Cahul temperatura va ajunge la 34 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 32 de grade. În următoarele zile se menţine vreme caniculară, fără precipitații. Potrivit meteorologilor, ziua maximele vor oscila între 29 şi 34 de grade, iar noaptea între 16 şi 21.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 29 de grade, la Paris, 26, iar la Londra, 22. La Berlin se vor înregistra 25 de grade. La Roma şi la Viena va fi mai cald, termometrele vor indica 34 şi, respectiv, 31 de grade. La Praga meteorologii anunţă 25, iar la Varşovia cu unul mai mult.

La Budapesta se aşteaptă 32 de grade, iar la Belgrad, 36. În capitala României, maxima va ajunge la 32 de grade, la Atena, 33, iar la Ankara, 30. La Kiev se vor înregistra 28 de grade, iar în capitala Rusiei nu mai mult de 21 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu