METEO 7 august 2018: Cer variabil şi maxime de până la 30 grade Celsius

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil, iar izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca vor fi 26 de grade Celsius, iar la Bălți cu unu mai mult. La Orhei maxima va fi de 28 de grade. La Tiraspol, Leova şi Comrat sunt aşteptate până la 30 de grade. Pentru raionul Cahul meteorlogii au prognozat 31 de grade Celsius.

În Capitală astăzi se vor înregistra 29 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menține caldă. Maximele vor ajunge până la 32 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid sunt prognozate 38 de grade Celsius, iar la Paris 35 de grade şi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice.

La Roma vor fi 34 de grade, în timp ce la Londra se vor înregistra 29 de grade. La Berlin maxima va fi de 33 de grade. La Budapesta și Praga termometrele vor arăta 32 de grade, iar la Viena și Belgrad cu un grad mai mult. La Varșovia vor fi 29 de grade. La Atena sunt prognozate 34 de grade, iar la București 31. La Ankara maxima va fi de 30 de grade. La Kiev cerul va fi variabil și se vor înregistra 25 de grade, iar la Moscova sunt aşteptate 23 de grade Celsius

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu