METEO 7 august 2017: Vreme ploioasă cu descărcări electrice. Ce temperaturi ne așteaptă

Embed:

Vreme ploioasă cu descărcări electrice ne așteaptă astăzi în unele zone ale țării. Cerul va fi predominant senin. Vântul va sufla din nord-vest moderat.

La Briceni se vor înregistra 25 de grade Celsius, iar la Soroca va fi cu un grad mai mult. La Bălți vor fi 29 de grade, în timp ce la Orhei - 31. La Chişinău sunt prognozate 33 de grade, iar la Tiraspol, Leova și Cahul se vor înregistra 34 de grade Celsius. Cel mai cald va fi la Comrat, unde mercurul din termometre va urca până la 35 de grade.

În următoarele zile vremea se va răcori puțin. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 33 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 19 grade.

Pe litoral vremea va fi numai bună pentru plajă. La Constanţa vor fi 32 de grade, iar la Odesa și Budva se vor îngregistra 35 de grade. La Varna vor fi 34 de grade, iar la Barcelona vor fi 30 de grade.

În staţiunea Antalya din Turcia se vor înregistra până la 32 de grade Celsius, iar la Nisa - 29 de grade. La Salonic termometrele vor indica 37 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 39 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu