METEO 7 aprilie 2019: Cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil în toată țara. La Briceni și Soroca vor fi 15 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei se vor înregistra 17 grade, iar la Tiraspol 18 grade. La Leova sunt prognozate 19 grade. La Comrat și Cahul termometrele vor arăta 20 de grade.

Astăzi, în Capitală se așteaptă 18 grade Celsius. În următoare zile vremea se va menține caldă. Luni, miercuri și joi sunt prognozate ploi slabe de scurtă durată, iar maximele vor oscila între 17 și 19 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Berlin vor fi 19 grade Celsius, iar la Paris și Londra cu două grade mai puțin.

La Roma se așteaptă ploi și 16 grade. La Madrid termometrele vor arăta 12 grade. La Belgrad maxima va fi 23 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai puțin.

La Viena sunt prognozate 20 de grade, iar la Praga 19 grade. La Varșovia se vor înregistra 17 grade. La Atena vor 19 grade, iar la București și Ankara cu un grad mai puțin. La Kiev se așteaptă 17 grade, iar la Moscova nouă grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu