METEO 6 septembrie: În toată ţara vor cădea ploi slabe cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi în toată ţara vor cădea ploi slabe cu descărcări electrice.

Vântul va sufla slab din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 24 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 26 de grade Celsius. La Tiraspol se așteaptă 27 de grade, iar la Leova termometrele vor indica 28 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 29 de grade.

În Capitală astăzi vor fi 27 de grade Celsius şi ploi slabe cu descărcări electrice. În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 26 de grade, însă sunt posibile poli slabe cu descărcări electrice.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 28 de grade. La Paris va ploua şi vor fi 22 de grade Celsius. La Londra se vor înregistra 19 grade, iar la Berlin termometrele vor indica 26 de grade Celsius. La Roma cerul va fi senin şi se aşteaptă până la 29 de grade. La Viena maxima va fi de 24 de grade, iar la Praga şi Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Budapesta se anunţă 25 de grade, iar la Belgrad vor fi 27 de grade Celsius. Şi la Bucureşti termometrele vor indica 27 de garde, iar la Ankara va fi cu un grad mai mult. La Atena se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi 31 de grade în termometre. La Kiev şi la Moscova vor fi câte 25 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu