METEO 6 MARTIE: Cer variabil, ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, în toată țara cerul va fi variabil. Pe arii extinse vor cădea ploi de scurtă durată. La Briceni și Soroca va fi un grad Celsius, iar la Bălți și Orhei, cu un grad mai mult. Maxime de patru grade se vor înregistra la Tiraspol și Leova, iar la Comrat și Cahul, sunt prognozate șase grade.

În Capitală vor fi patru grade Celsius și va ploua slab. În următoare zile, vremea se încălzește. În următoare zile, vremea se încălzește. Joi și vineri sunt prognozate zece grade, iar sâmbătă 13. Duminică va fi ceva mai cald, termometrele vor indica până la 15 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Roma se vor înregistra 14 grade Celsius, iar la Paris vor fi 11 grade. La Madrid și Londra se așteaptă zece grade, iar la Berlin cinci. La Viena maxima termică va fi de două grade Celsius. Mai cald va fi la Belgrad, unde termometrele vor indica până la 10 grade, în timp ce locuitorii din Praga, Varşovia şi Budapesta vor avea parte doar de trei grade. La Atena va fi cald până la 19 grade, iar la Ankara 13. În capitala României sunt prognozate maxime de trei grade Celsius, iar la Kiev termometrele vor indica zero grade. La Moscova se așteaptă minus nouă grade.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu