METEO 6 iunie 2019: Vor cădea ploi cu descărcări electrice, însoţite de grindină

Embed:
Astăzi, vor cădea ploi cu descărcări electrice, însoţite de grindină. La Briceni şi Soroca termometrele vor arăta 25 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade, iar la Tiraspol se anunţă 28 de grade. La Leova vor fi 29 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 30 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi se aşteaptă 27 de grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua, termometrele vor arăta până la 30 de grade, iar noaptea, se vor înregistra între 14 şi 19 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, în unele regiuni va ploua. La Madrid termometrele vor indica 25 de grade Celsius. La Paris şi Londra se vor înregistra 18 grade. La Berlin maxima va fi de 29 de grade. La Roma şi Viena temperaturile vor ajunge la 26 de grade, iar la Praga va fi cu un grad mai puţin. La Budapesta sunt prognozate 24 de grade. La Varşovia, Belgrad şi Bucureşti se anunţă 27 de grade. Aceleaşi valori vor fi şi la Kiev. La Atena şi Moscova vor fi 28 de grade, iar la Ankara se vor înregistra 30 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu