METEO 6 februarie 2020: Cod portocaliu de vreme rea pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Embed:

Astăzi  mai este valabil codul portocaliu de vreme rea. Pe întreg teritoriul ţării vor cădea precipitații puternice sub formă de ploaie, cu trecere în ninsori. La Briceni şi Soroca se vor înregistra minus două grade, iar la Bălţi va fi minus un grad Celsius. La Orhei se aşteaptă zero grade. La Tiraspol termometrele vor arăta un grad, la Leova două, iar la Comrat şi Cahul trei.

În Capitală, astăzi se aşteaptă ninsori.iar termometrele vor indica un grad Celsius. În următoarele zile termometrele vor arăta între minus patru şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus 12 şi minus două.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid şi Roma termometrele vor arăta 13 grade. La Paris vor fi nouă grade, la Londra opt, iar la Berlin cu un grad mai puţin.

La Viena sunt prognozate şase grade, iar la Budapesta şi Belgrad patru garde Celsius. În Varşovia se aşteaptă cinci grade, iar în Praga cu unul mai puţin. Două grade cu ploi vor fi în Capitala României. În Atena şi Ankara se va încălzi până la 8 grade.  La Kiev termometrele vor arăta un grad, iar la Moscova minus două.

loading...

Lasă un comentariu