METEO 6 decembrie 2018: Cer variabil, cu înnorări în timpul zilei. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, se prevede cer variabil, cu înnorări temporare. Vântul va sufla din nord-vest moderat, pe alocuri cu intensificări.

La Briceni și Soroca vor fi zero grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei se așteaptă un grad. La Tiraspol, Leova şi Comrat maxima va fi de trei grade, iar la Cahul sunt prognozate patru grade.

În Capitală, astăzi sunt anunţate trei grade Celsius. În zilele următoare se așteaptă lapoviță, iar maximele vor urca până la cinci grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare partea a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid vor fi 16 grade Celsius, iar la Paris 14 grade. La Londra se aşteaptă cu un grad mai puţin.

La Berlin va ploua şi sunt anunţate opt grade. La Roma maximele nu vor depăşi 15 grade, însoţite de precipitaţii. La Viena şi Budapesta se vor înregistra trei grade.

La Praga şi Belgrad termometrele vor indica cinci grade. În capitala Poloniei şi la Bucureşti se aşteaptă două grade. La Atena vor fi 12 grade, iar la Ankara vor cădea precipitaţii şi se vor înregistra opt grade. La Kiev şi Moscova termometrele vor indica minus un grad Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu