METEO 6 aprilie 2018. În zona de nord a ţării va ploua

Embed:

Astăzi pentru raioanele din nord sunt prognozate ploi, iar în centrul şi sudul ţării cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și la Soroca vor fi 12 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei mercurul din termometre va indica 14 grade, iar la Tiraspol vor fi 15. La Leova se vor înregistra 16 grade Celsius, iar la Cahul şi Comrat va fi cald până la 17 grade.

Pe parcursul zilei, în Capitală vor fi maxime de 15 grade Celsius. Până la sfârşitul săptămânii vom avea parte de vreme frumoasă cu maxime de până la 20 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid sunt prognozate 20 grade celsius, iar la Paris va fi cu un grad mai mult. La Londra mercurul din termometre va urca până la 15 grade.

La Berlin se vor înregistra 12 grade Celsius, iar în capitala Italiei vor fi 22 de grade în termometre. La Viena şi Belgrad maxima va fi de 14 grade, iar La Praga şi Varşovia se vor înregistra 11 grade.

La Budapesta mercurul din termometre va indica 16 grade, cu cer senin. La Atena se aşteaptă maxime de 20 de grade, iar în capitala Turciei vor fi 24. La București sunt prognozate 19 grade Celsius, la Kiev 16, iar la Moscova termometrele vor înregistra nouă grade cu plus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu