METEO 5 iunie 2019: Se aşteaptă maxime de până la 30 de grade, dar însoţite de ploi

Embed:
Astăzi, cerul va fi variabil, în nordul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 27, iar la Tiraspol se anunţă 29 de grade. La Leova, Comrat şi Cahul maximele vor ajunge la 30 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 28 de grade. În următoarele zile, temperaturile vor oscila între 26 şi 30 de grade, iar noaptea, între 14 şi 19 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor arăta 23 de grade. La Paris şi la Londra se vor înregistra 15 şi, respectiv 19 grade, iar la Berlin temperaturile vor ajunge la 32 de grade. La Roma sunt prognozate 27 de grade Celsius, iar la Viena cu unul mai mult. La Praga se aşteaptă valori de 29 de grade, pe când la Varşovia cu un grad mai puţin. La Budapesta vor fi 25 de grade, în timp ce la Belgrad se anunţă 23 de grade Celsius. În capitala României maxima va ajunge la 25 de grade, la Atena 27. La Kiev şi la Moscova termometrele vor arăta câte 26 de grade. La Ankara temperaturile nu vor depăşi 30 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu