METEO 5 IULIE 2019: Vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, în ţară cerul va fi variabil. În raionele din centru şi sud sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Briceni vor fi 23 de grade Celsius. La Soroca termometrele vor indica 24 de grade, Iar la Bălţi şi Orhei va fi cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă 27 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28.

În Capitală, astăzi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi până la 27 de grade. În următoarele zile vremea va fi instabilă. Ziua, temperaturile vor oscila între 23 și 32 de grade, iar noaptea, între 13 şi 19.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 35 de grade Celsius, iar la Paris 30. La Londra sunt prognozate 26 de grade, la Berlin se aşteaptă 21 şi la Roma, 34. La Viena vor fi 30 de grade, iar la Budapesta cu unul mai puţin. La Praga sunt prognozate 25 de grade, iar la Varşovia, 19. La Belgrad şi Bucureşti, termometrele vor indica 30 de grade Celsius. La Atena, maxima va fi de 34. La Kiev nu va fi mai cald de 24 de grade, iar la Moscova vor fi 20. La Ankara se vor înregistra 32 de grade.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu