METEO 5 AUGUST: Sfârşit de săptămână cu vreme caldă. Câte grade vor indica astăzi termometrele

Embed:

Astăzi în toată țara cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. La Briceni vor fi 27 de grade Celsius, iar la Soroca și Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 29 de grade, iar la Tiraspol, Leova și Comrat 31 de grade Celsius. La Cahul va fi cald până la 32 de grade.

În Capitală sunt prognozate 29 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Marți vor cădea ploi cu descărcări electrice, iar temperatura va ajunge până la 30 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid vremea se anunţă toridă cu maxime de 38 de grade Celsius. La Roma sunt prognozate 33 de grade, iar la Paris cu unul mai puțin. La Londra se vor 30 de grade, iar la Berlin 26 de grade. La Budapesta termometrele vor indica 33 de grade, iar la Viena și Belgrad cu un grad mai puțin.

La Praga sunt așteptate 30 de grade, iar în Varșovia vor fi ploi și 29 de grade. La Atena sunt prognozate 33 de grade, iar la București cu un grad mai puțin. La Ankara maxima va fi de 29 de grade, iar la Kiev se vor înregistra 28 de grade și ploi cu descărcări electrice. În Capitala Rusiei vor fi 27 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu