METEO 5 aprilie 2018: VIN CĂLDURILE. Ce maxime vom avea

Astăzi vom avea o nouă zi cu soare şi fără precipitaţii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab din sud. La Briceni și Soroca vor fi 19 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei se vor înregistra 21 de grade. La Tiraspol şi Cahul mercurul din termometre va indica 19 grade, iar la Leova şi Comrat se vor înregistra 20 de grade.

Astăzi, în Capitală vor fi maxime de 20 grade Celsius. Mâine ar putea cădea ploi slabe, iar temperatura va scădea puţin.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 19 grade celsius, iar la Londra vor fi 11 grade. În capitala Franţei mercurul din termometre va urca până la 12 grade.

La Berlin vor fi 14 grade Celsius, iar la Roma vor fi 18 grade în termometre, însoţite de ploi. În capitala Poloniei vor fi 19 grade, iar La Praga 15 grade celsius. La Budapesta maxima va fi de 17 grade şi vor cădea precipitaţii. La Viena mercurul din termometre va indica 14 grade, iar la Belgrad vor fi 22 grade, cu ploi sporadice.

La Atena se aşteaptă maxime de 23 de grade, cu cer variabil. La Ankara şi Bucureşti termometrele vor indica 22 de grade. La Kiev vor fi 17 garde, iar la Moscova se vor înregistra opt grade cu plus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu