METEO 4 septembrie: Cer variabil. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Astăzi, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din Nord-Est. La Briceni şi Soroca vor fi 28 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 30 de grade Celsius. La Tiraspol se așteaptă 31 de grade, iar la Leova termometrele vor indica 32 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 33 de grade.

În Capitală, vor fi 31 de grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menține caldă, cu temperaturi de până la 31 de grade, miercuri sunt posibile ploi slabe cu descărcări electrice.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 32 de grade. În capitala Franţei va ploua şi se vor înregistra 23 de grade, iar la Londra va fi cu un grad mai puţin. La Berlin termometrele vor indica 25 de grade Celsius. La Roma se aşteaptă până la 27 de grade, iar cerul va fi senin. La Viena sunt anunţate ploi, iar temperaturile nu vor depăşi 22 de grade. În Varşovia şi Belgrad vor fi 26 de grade, iar la Praga va fi cu două grade mai puţin. La Budapesta va ploua şi se aşteaptă 21 de grade. La Bucureşti cerul va fi variabil cu maxime de 30 de grade. La Atena şi Ankara vremea va fi frumoasă cu 34 de grade în termometre. La Kiev vor fi 29 de grade, iar la Moscova se vor înregistra 23 de garde Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu