METEO 4 octombrie: Cer variabil şi vânt slab. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. La Briceni și Soroca se vor înregistra 14 grade Celsius, iar la Bălți și Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova maxima va ajunge la 17 grade. La Comrat sunt aşteaptate 18 grade, iar la Cahul termometrele vor indica 19 grade Celsius.

În Capitală astăzi vor fi 16 grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Meteorologii anunță maxime de până la 22 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 28 de grade Celsius. La Roma se așteaptă 27 de grade. La Paris termometrele vor indica 21 grade, iar la Londra vor fi 18 grade. La Berlin sunt prognozate 15 grade, iar cerul va fi variabil. La Viena şi Budapesta vor fi 17 grade Celsius. La Belgrad termometrele vor arăta 19 grade Celsius. La Praga se aşteaptă până la 16 garde, iar la Varșovia vor fi 14 grade.

La Atena maxima va ajunge la 26 de grade, iar la București 20 de grade. La Ankara au fost anunțate 24 de grade Celsius. La Kiev vor fi 11 grade, iar la Moscova se anunţă 9 grade în termometre. În ambele capitale va ploua slab.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu