METEO 4 noiembrie: Vremea se răceşte. Câte grade vor indica astăzi termometrele

Embed:
Astăzi, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 12 grade Celsius, iar la Bălți -cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 14 grade, iar la Tiraspol şi Leova - 15. În sudul ţării, termometrele vor ajunge până la 16 grade la Comrat şi 17 la Cahul.

În Capitală, sunt prognozate astăzi 16 grade. În următoarele zile precipitaţii nu se prevăd, iar temperaturile nu vor depăşi 14 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 16 grade Celsius. La Paris şi Londra - 12 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult. În capitala Italiei se aşteaptă ploi slabe şi până la 21 de grade. La Viena sunt anunţate 18 grade cu cer variabil. La Praga - 16,
în capitala Poloniei - 13 grade. La Budapesta şi Belgrad temperaturi generoase - 20 şi respectiv 21 de grade. Tot atâtea grade se aşteaptă şi la Atena. Locuitorii din Bucureşti şi Ankara se vor bucura de vreme caldă de până la 20 de grade. La Kiev şi Moscova sunt prognozate 14 şi respectiv 7 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu