METEO 4 MAI 2019. Cum va fi vremea în acest weekend şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Astăzi, pe întreg teritoriul ţării, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca sunt prognozate 20 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se așteaptă 22 de grade, în timp ce la Tiraspol vor fi 23. 24 de grade Celsius se anunţă la Leova, pe când la Comrat și Cahul maxima va ajunge până la 25.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 23 de grade Celsius. În weekend, potrivit meteorologilor, vor cădea ploi slabe, pe alocuri cu descărcări electrice. Maximele termice vor oscila între 11 și 24 de grade, iar minimile între cinci şi 12.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil, iar în unele regiuni vor cădea ploi. La Madrid termometrele vor indica temperaturi de până la 24 de grade, în timp ce la Paris, Londra şi Berlin se vor înregistra 11. La Roma sunt prognozate 18 grade, iar în capitala Austriei, 16. La Praga şi la Varşovia se aşteaptă 12, respectiv, 15 grade Celsius. La Budapesta se anunţă 18 de grade, pe când în capitala Serbiei vor fi 21 de grade Celsius. La Bucureşti temperaturile vor urca până la 25 de grade. Maxime de 20 de grade Celsius sunt prognozate la Atena şi la Ankara, iar la Kiev va fi cu unul mai puţin. În capitala Rusiei, cerul va fi noros, iar termometrele nu vor indica mai mult de 13 grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu