METEO 4 IULIE: Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 24 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 26 de grade, iar la Tiraspol 27 de grade. La Leova maxima va fi de 28 de grade, în timp ce la Comrat și Cahul - de 29 de grade.

Astăzi în Capitală se vor înregistra maxime de 27 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. În următoarele zile vremea va fi caldă, iar maximele vor fi de până la 29 de grade. Sâmbătă și duminică se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid și Paris vor fi 30 de grade Celsius, iar la Roma cu două grade mai mult. La Londra se vor înregistra 25 de grade şi va ploua. La Berlin şi Viena maxima va fi de 31 de grade, iar la Roma mercurul din termometre va indica 32 de grade. În capitala Poloniei meteorologii anunţă 28 de grade. La Praga vor fi maxime de 30 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai puţin. La Belgrad şi Bucureşti se aşteaptă 28 de grade în termometre. La Atena vor fi 36 de grade, iar la Ankara 30 de grade. La Kiev se vor înregistra 24 de grade, iar la Moscova vor fi 19 grade însoţite de ploi slabe.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu