METEO 4 FEBRUARIE 2018: Ninsori slabe în nordul țării. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în raioanele din nord sunt posibile ninsori, iar în restul ţării va ploua. Temperaturile vor varia între trei şi opt grade Celsius. Ziua, la Briceni şi Soroca se vor înregistra trei grade Celsius, iar la Bălţi cu un grad mai mult.

La Orhei vor fi cinci grade Celsius, iar la Leova mercurul din termometre va indica plus şapte grade. La Tiraspol este prognozat cu un grad mai puţin. În sud, la Comrat şi Cahul mercurul din termometre va arăta maximum 8 grade Celsius.

Astăzi în Capitală maximele vor ajunge până la şapte grade Celsius. În zilele următoare vremea nu se va schimba considerabil. Maximele termice vor ajunge până la patru grade Celsius. Spre sfârşitul săptămânii viitoare sunt prognozate ninsori.

În cea mai mare parte a Europei, astăzi cerul va fi înnorat, iar vremea va fi destul de rece. La Madrid se vor înregistra 8 grade Celsius. În capitala Franţei vor fi 4 grade, iar la Berlin mercurul din termometre va indica 2 grade Celsius.

La Belgrad se aşteaptă 6 grade, la Viena 5, iar la Budapesta cu un grad mai puţin. La Praga şi Varşovia se va înregistra un grad Celsius. Pentru astăzi, la Bucureşti, meteorologii prognozează 11 grade.

În capitala Ucrainei se aşteaptă 4 grade, iar la Moscova minus patru grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu