METEO 4 decembrie: Dimineață cu CEAȚĂ. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil în toată țara. Dimineaţa va fi ceaţă. La Briceni și Soroca vor fi două grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă patru grade, iar la Tiraspol cinci. La Leova maxima va fi de șase grade. La Comrat și Cahul sunt prognozate șapte grade.

În Capitală sunt anunțate cinci grade cu plus. În zilele următoare vremea nu se schimbă esențial. Miercuri se așteaptă lapoviță, iar maximele vor fi în jur de două grade.

Astăzi, în cea mai mare partea a Europei cerul va fi noros. La Madrid vor fi 16 grade Celsius, iar la Paris 11. La Londra se vor înregistra şapte grade, iar la Berlin cu un grad mai mult. În capitala Italiei maximele nu vor depăşi 19 grade.

La Viena termometrele vor indica 12 grade. La Praga şi Varşovia sunt anunţate opt grade și va ploua, iar la Budapesta şi Belgrad va fi mai cald cu un grad.

La Atena şi Ankara cerul va fi variabil şi se aşteaptă 15 şi, respectiv, 13 grade. În capitala României, meteorologii prognozează un grad, iar la Kiev două grade. La Moscova va ninge şi vor fi minus două grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu