METEO 31 octombrie 2019. Vreme rece în toată ţara

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 5 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor arăta şapte grade. La Tiraspol maxima va fi de opt grade. La Leova se așteaptă nouă grade, iar la Comrat și Cahul sunt anunţate 10 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi zero grade, iar mâine termometrele vor arăta 8 grade. În următoarele zile maximele vor oscila între şase şi 22 de grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi plus şapte grade Celsius.

Joi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 22 de grade. La Paris vor fi 13, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin sunt anunţate şapte grade, iar la Roma se va încălzi până la 22 de grade şi va ploua. La Viena vor fi opt grade, iar la Praga şi Varşovia sunt prognozate şapte grade Celsius. La Budapesta se aşteaptă 10 grade. La Belgrad maxima va fi de 11 grade. În capitala României vor fi şapte grade. La Atena se vor înregistra 22 de grade, iar la Ankara 19. La Kiev termometrele vor indica trei grade Celsius. La Moscova cerul va fi acoperit de nori şi se vor înregistra minus două grade.

 

loading...

Lasă un comentariu