METEO 31 mai: Cer noros şi ploi cu descărcări electrice. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Astăzi, cerul va fi acoperit de nori şi vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 23 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 25 de grade, iar la Tiraspol 26. La Leova se anunţă 27 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28 de grade.

În Capitală, astăzi se aşteaptă 26 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, însă vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ziua, maximele vor oscila între 23 şi 29 de grade, iar noaptea - între 13 şi 20 de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 31 de grade, iar la Paris - 25 de grade. La Londra se aşteaptă 21 de grade, iar la Berlin - 24 de grade. La Roma, Viena şi Praga meteorologii anunţă 22 de grade.

În capitala Poloniei temperaturile nu vor depăşi 21 de grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai puţin. La Belgrad vor cădea ploi cu descărcări electrice, iar maxima va ajunge până la 18 grade. La Bucureşti nu va fi mai cald de 26 de grade. La Atena şi Ankara vor fi valori de 30 de grade, iar la Kiev şi Moscova vor fi 24 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu