METEO 31 AUGUST 2018: Ultima zi de vară calendaristică. Nu şi în termometre

Embed:
Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 27 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 29 de grade Celsius. La Tiraspol se așteaptă 30 de grade, iar la Leova termometrele vor indica 31 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 32 de grade.

În Capitală, se așteaptă 30 de grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 34 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 35 de grade, iar la Roma 29 de grade Celsius. La Paris sunt prognozate 23 de grade Celsius. La Londra se vor înregistra 20 de grade, iar Berlin va fi cu un grad mai mult. La Praga şi Varşovia sunt prognozate 22 de grade, iar la Viena termometrele vor indica 26 de grade Celsius. La Budapesta maxima va fi de 29 de grade, iar la Belgrad va fi cu două grade mai cald. La Ankara termometrele vor indica 33 de grade, iar în Capitala României 32 de grade. La Atena sunt anunțate 34 de grade, iar cerul va fi senin. La Kiev se așteaptă 25 de grade. La Moscova cerul va fi variabil şi vor fi 24 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu