METEO 30 SEPTEMBRIE 2018: Cer variabil şi temperaturi tomnatice. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se așteaptă 13 grade. La Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova sunt prognozate 16 de grade. La Comrat și Cahul termometrele vor indica 17 grade Celsius.

În Capitală astăzi se așteaptă 16 de grade Celsius. În următoarele zile, se vor înregistra maxime de până la 20 grade Celsius cu ploi slabe.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 30 de grade. La Londra vor fi 16 grade. La Paris şi Berlin sunt anunţate 18 grade. La Roma vremea va fi frumoasă cu maxime de 25 de grade. La Viena şi Praga termometrele vor indica 17 grade. La Varşovia meteorologii anunţă 15 grade. La Budapesta sunt prognozate 18 grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai mult. La Bucureşti vor fi 18 grade. La Atena vor cădea precipitaţii slabe şi vor fi 21 de grade, iar la Ankara mercurul din termometre va indica 28 de grade. La Kiev şi Moscova vremea va fi mohorâtă şi sunt anunţate 13 şi, respectiv, 11 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu