METEO 30 OCTOMBRIE: Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, precipitaţii nu se prevăd, iar vântul va sufla slab. La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți, cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 22 de grade, iar la Tiraspol - 23. La Leova sunt prognozate 24 de grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor indica 25 de grade Celsius.

În Capitală, vom avea 23 de grade. În următoarele zile, temperaturile vor scădea treptat, iar precipitaţii nu se prevăd.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 11 grade Celsius. La Paris sunt prognozate 9 grade, iar la Londra cu un grad mai mult şi va ploua. La Berlin maxima va fi de 20 de grade. La Roma, meteorologii anunţă ploi şi temperaturi de 18 grade. La Budapesta se vor înregistra 20 de grade, iar la Varşovia şi Belgrad, cu un grad mai mult.

La Viena şi Praga vor fi valori de până la 18 grade. La Atena termometrele vor indica 23 de grade, iar la Bucureşti, 24. La Ankara sunt prognozate 22 de grade. În timp ce la Kiev vor fi 17 grade, la Moscova, termometrele nu vor indica mai mult de 2 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu