METEO 30 martie: Cer variabil şi temperaturi primăvăratice. Cum va fi vremea în weekend

Embed:

Temperatura continuă să crească. Astăzi, vom avea cer variabil în toată ţara. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 11 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei mercurul din termometre va indica 13 grade, iar la Tiraspol - 14. La Leova se aşteaptă 15 grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 16 grade.

Astăzi, în Capitală vor fi maxime de 14 grade Celsius. În următoarele zile, vremea continuă să se încălzească, în weekend va fi până la 20 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid, Paris şi Berlin sunt prognozate 11 grade Celsius, iar la Roma 20. La Londra temperatura va urca până la opt grade. La Varşovia şi Praga maxima va fi de 12 grade, iar la Viena va fi cu un grad mai mult.

La Budapesta se așteaptă 16 grade, iar la Belgrad va ploua și vor fi 23 de grade Celsius. La Atena va fi cald până la 20 grade. La Ankara maxima va fi de 14 grade, iar la București sunt prognozate 18 grade. La Kiev temperatura va urca până la cinci grade. La Moscova cerul va fi înnorat, iar mercurul din termometre va indica doar un grad cu plus.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu